FAQ

Här hittar du filmer och svar på våra vanligaste frågor. Du kan också kontakta vår support på support@insidethebox.se, så hjälper vi dig!

Filmer

Hemleverans – Välj Smart Låda i instruktionen till budet.

Leverans till brevlådan – När du väljer Inside The Box som leveransalternativ

När du installerat ditt lås blir det integrerat med våra samarbetspartners i ekosystemet. Detta sker automatiskt. När du e-handlar så kontrolleras dina uppgifter och en engångsaccess kopplas till leveransen och delas till transportören. Du kan se i appen när leveransen är på väg, levererad och inlåst.

Hur du gör en retur – oavsett var du e-handlat någonstans.

Returupphämtning gör du genom att ta fram returpacksedeln du fick med leveransen eller som du fick av e-handlaren på annat sätt.

Skanna returpacksedeln med hjälp av appen genom att trycka på “Scan to return”. Du får en tidpunkt när paketet senast måste läggas i lådan för att det ska plockas upp.

Sedan så används en engångsaccess som skapas i samband med att du efterfrågat returupphämtning. Denna använder budet som hämtar upp returen. Vem som hämtar paketet och vilken väg det tar tillbaka till terminalen kommer att se olika ut beroende på transportör och område.

Oavsett vilken väg paketet tar tillbaka till terminalen så är det spårbart och du kan följa status på din retur i appen.

Hur du aktiverar låset. 

Hur du ger andra access till din låda.

Hur du kommer igång med appen.

Empty section. Edit page to add content here.

Vanliga frågor

Nej! Du köper låset, det tillkommer inga löpande kostnader. Priset för att få hem dina e-handelspaket kommer vara samma som tidigare. Den enda kostnaden som finns är 29kr om du vill skicka en retur via din brevlåda.

Det försvinner inga leveransalternativ, du kommer ha samma frihet som tidigare. Hos vissa e-handlare ökar dina val och du kan välja leverans till din brevlåda.

Empty section. Edit page to add content here.

Hur fungerar tekniken?

Din mobil och låset pratar med varandra med hjälp av Bluetooth. Ditt lås känner av när du är nära brevlådan och du kan då knacka för att öppna brevlådan.

I samband med att du gör en beställning och väljer leverans till din brevlåda får budet en engångsnyckel till din brevlåda. Budet kan endast öppna din brevlåda en gång för att lägga ner paketet. Nyckeln kan aldrig användas igen.

När du köper låset medföljer 4 AAA batterier, dessa räcker i ett år – ibland längre beroende på väderförhållanden. Du får en påminnelse från appen när det är dags att byta batterier. Skulle du glömma att byta batterier så kan du alltid öppna med din nyckel!

Empty section. Edit page to add content here.

Inställningar

Empty section. Edit page to add content here.
Empty section. Edit page to add content here.
Empty section. Edit page to add content here.

Har du fortfarande frågor? Kontakta oss!