Nacka

Inside The Box finns i Nacka!

499kr

Ordinarie pris 799kr

Med ett lås från Inside the Box blir din brevlåda smart, det smarta låset gör att bud kan leverera paket inlåsta i brevlådan, och mycket mer. Läs mer om låset.

Just nu kan du köpa låset till det reducerade priset 499kr (ord 799kr). Dessutom ingår fri installation (värde 199kr).

Erbjudande giltigt till 31/5-2023.

Ge din brevlåda nytt liv!

OBS: Låset kan inte installeras på välvda luckor.

Köp Låset

Biggi Box

2999kr

Riktpris 4990kr

Inside The Box har lanserat i Nacka, detta firar vi med ett kanonerbjudande på brevlådan Biggi Box. Biggi Box finns i färgerna vit, ljusgrå, mörkgrå och svart. Du väljer färg i nästa steg.

BESTÄLL BIGGI BOX

Inside The Box-låset

Inside The Box smarta brevlådelås är en svensk patenterad uppfinning och världens första och enda fristående digitala brevlådelås! Med Inside The Box låset förvandlas din brevlåda till en smart brevlåda. Med ett lås från Inside The Box kan budet leverera paket via den så kallade tömningsluckan.

Du kan välja att öppna brevlådan via vår app, med nyckel eller genom att knacka på luckan tre gånger med mobilen i fickan. Du kan dessutom dela access med vem du vill, superenkelt.

Gör vardagen och e-handlande enklare och säkrare, med en smart brevlåda.

När du e-handlar får du antingen Inside The Box som leveransalternativ i kassan eller så anger du leverans i brevlådan i samband med att du ger leveransinstruktioner. Budet som ska leverera ditt paket får då en engångsaccess till din brevlåda för att kunna öppna och låsa brevlådan.

Du måste ha Inside The Box-appen för att kunna använda låsets smarta funktioner. Låset känner av när din mobil är i närheten och kopplar då upp sig via bluetooth. När Bluetooth är anslutet kan du knacka för att öppna brevlådan.

Ordinarie pris för låset är 799kr. När du har köpt låset tillkommer inga löpande kostnader eller abonnemang.

Fraktpriset till brevlådan är samma som vid vanlig hemleverans. Leveransen blir alltså inte dyrare.

När du genomför ett köp hos till exempel Apotea görs en sökning i Inside The Box kundregister. Om du finns i vårt register ger Apotea dig Inside The Box (tillsammans med budet Premo) som leveransalternativ.

Samma sak sker om du valt leverans med exempelvis DHL, då gör DHL en slagning mot vårt register för att kolla om du kan få paketet inlåst i brevlådan.

Batteriet räcker i minst ett år. Batterier ingår i köpet och du får en påminnelse i appen när det är dags att byta batterierna.

Smart lås -
bara fördelar!

  • Slipp gå till ombud
  • Inlåsta paket
  • Behåll nuvarande brevlåda
  • Ingen nyckel behövs
  • Dela access
  • Motverka risk för ID-kapning
  • Inget abonnemang
  • Inga dolda kostnader