Stockholm

Tjänster i ditt område

Transportörer i ditt område

Inside The Box gör områdestester tillsammans med Postnord och har samtal med  alla Sveriges budbolag. Ju fler i ditt område som har ett lås, desto fler transportörer kommer vi kunna ansluta hos dig.

Vad är Inside The Box?

Inside The Box smarta brevlådelås är en svensk patenterad uppfinning och världens första och enda fristående digitala brevlådelås! Med Inside The Box låset förvandlas din brevlåda till en smart brevlåda. Med ett lås från Inside The Box kan budet leverera och hämta paket via den så kallade tömningsluckan.

Du kan välja att öppna brevlådan via vår app, med nyckel eller genom att knacka på luckan tre gånger med mobilen i fickan. Du kan dessutom dela access med vem du vill, superenkelt.

Gör vardagen och e-handlande enklare och säkrare, med en smart brevlåda.

När du e-handlar får du antingen Inside The Box som leveransalternativ i kassan eller så anger du leverans i brevlådan i samband med att du ger leveransinstruktioner. Budet som ska leverera ditt paket får då en engångsaccess till din brevlåda för att kunna öppna och låsa brevlådan.

Du måste ha Inside The Box-appen för att kunna använda låsets smarta funktioner. Låset känner av när din mobil är i närheten och kopplar då upp sig via bluetooth. När Bluetooth är anslutet kan du knacka för att öppna brevlådan och öppna med appen.

Ordinarie pris för låset är 799kr. När du har köpt låset tillkommer inga löpande kostnader eller abonnemang.

Fraktpriset till brevlådan är samma som vid vanlig hemleverans. Leveransen blir alltså inte dyrare.

När du genomför ett köp hos till exempel Apotea görs en sökning i Inside The Box kundregister. Om du finns i vårt register ger Apotea dig Inside The Box (tillsammans med budet Premo) som leveransalternativ.

Samma sak sker om du valt leverans med exempelvis DHL, då gör DHL en slagning mot vårt register för att kolla om du kan få paketet inlåst i brevlådan.

Smart lås -
bara fördelar!

  • Slipp gå till ombud
  • Inlåsta paket
  • Behåll nuvarande brevlåda
  • Ingen nyckel behövs
  • Dela access
  • Motverka risk för ID-kapning
  • Inget abonnemang
  • Inga dolda kostnader