Lidingö

Transportörer på Lidingö

Pilotnyhet! Läs mer.

Vi arbetar kontinuerligt för att du och dina grannar ska kunna få välja bland ännu fler möjligheter, e-handlare och transportörer. Och ju fler ni är som är med, desto bättre lösningar kommer vi kunna erbjuda.

Transportörer på Lidingö

Pilotnyhet! Läs mer.

Ta emot och skicka paket från din brevlåda, nyheter med smart lås:

 • Paket inlåsta
 • Returer via brevlådan
 • Slipa knivar via brevlådan
 • Behåll nuvarande brevlåda
 • Knacka för att öppna
 • Dela digital access

Inside the Box smart brevlådelås

Kampanj! 499kr
med fri installation

Ordinarie pris 799kr. Erbjudandet giltigt till och med 31/5-2023

Med ett lås från Inside the Box blir din brevlåda smart, det smarta låset gör att utvalda bud kan leverera paket inlåsta i brevlådan, och mycket mer. Läs mer om låset.

Just nu kan du som bor på Lidingö köpa låset till det reducerade priset 499kr, dessutom ingår fri installation (värde 199kr).

Erbjudandet är giltigt till och med 31/5-2023.

Ge din brevlåda nytt liv!

Köp Låset

Ta emot och skicka paket direkt från brevlådan!

499kr med fri installation

Ordinarie pris 799kr. Erbjudandet giltigt till och med 31/5-2023.

Med ett lås från Inside the Box blir din brevlåda smart, det smarta låset gör att bud kan leverera paket inlåsta i brevlådan, och mycket mer. Läs mer om låset.

Just nu kan du som bor på Lidingö köpa låset till det reducerade priset 499kr, dessutom ingår fri installation (värde 199kr).

Erbjudandet är giltigt till och med 31/5-2023.

Ge din brevlåda nytt liv!

Köp Låset

Biggi Box

2999kr

Riktpris 4990kr

Saknar du en brevlåda med lås? Eller vill du ha en digital brevlåda som får plats med större paket? Biggi Box är en av Sveriges bästa brevlådor med 10 års rostskyddsgaranti.

Hela lådans framsida är öppningsbar med en enda stor dörr som underlättar både för husägare och transportör att lägga in paket. Mellanplanet går att fälla bak vilket ger möjlighet att maximera utrymmet och få plats med större paket än vad traditionella postlådor tillåter. Nu kan du vara borta en längre tid utan att brevlådan blir full.

Med Biggi Box’s postlåda så ingår vårt smarta Inside The Box lås som möjliggör att paketleveranser kan skickas till och från din brevlåda, inlåst och säkert. Med vårt lås blir Biggi Box smart och styrs med hjälp av din smartphone.

Välj färg i nästa steg.

BESTÄLL BIGGI BOX

Inside The Box-låset

Inside The Box smarta brevlådelås är en svensk patenterad uppfinning och världens första och enda fristående digitala brevlådelås! Med Inside The Box låset förvandlas din brevlåda till en smart brevlåda. Med ett lås från Inside The Box kan budet leverera paket via den så kallade tömningsluckan.

Du kan välja att öppna brevlådan via vår app, med nyckel eller genom att knacka på luckan tre gånger med mobilen i fickan. Du kan dessutom dela access med vem du vill, superenkelt.

Gör vardagen och e-handlande enklare och säkrare, med en smart brevlåda.

När du e-handlar får du antingen Inside The Box som leveransalternativ i kassan eller så anger du leverans i brevlådan i samband med att du ger leveransinstruktioner. Budet som ska leverera ditt paket får då en engångsaccess till din brevlåda för att kunna öppna och låsa brevlådan.

När du öppnar Inside The Box-appen, så klickar du beställ retur och skannar av returpacksedeln. Du får sedan en bekräftelse på att returpacksedeln är ok, därefter lägger du in varan i brevlådan och väntar på att budet hämtar upp det.

Du måste ha Inside The Box-appen för att kunna använda låsets smarta funktioner. Låset känner av när din mobil är i närheten och kopplar då upp sig via bluetooth. När Bluetooth är anslutet kan du knacka för att öppna brevlådan.

Ordinarie pris för låset är 799kr. När du har köpt låset tillkommer inga löpande kostnader eller abonnemang.

Fraktpriset till brevlådan är samma som vid vanlig hemleverans. Leveransen blir alltså inte dyrare.

När du genomför ett köp hos till exempel Apotea görs en sökning i Inside The Box kundregister. Om du finns i vårt register ger Apotea dig Inside The Box (tillsammans med budet Premo) som leveransalternativ.

Samma sak sker om du valt leverans med exempelvis DHL, då gör DHL en slagning mot vårt register för att kolla om du kan få paketet inlåst i brevlådan.

Batteriet räcker i minst ett år. Batterier ingår i köpet och du får en påminnelse i appen när det är dags att byta batterierna.

Smart lås -
bara fördelar!

 • Inlåsta paket
 • Returer via brevlådan
 • Behåll nuvarande brevlåda
 • Ingen nyckel behövs
 • Dela access
 • Motverka risk för ID-kapning
 • Inget abonnemang
 • Inga dolda kostnader

Nyhet! Nu kan brevbäraren låsa in paket i din brevlåda

Tack vare ditt Inside the Box-lås kan PostNords brevbärare leverera paket i din postlåda. Från och med slutet av januari kan PostNords brevbärare låsa upp och låsa den stora tömningsluckan, för att leverera paket som inte får plats i brevinkastet.

Alla paket du beställer till postlådan som är för stora för brevinkastet, levereras inlåst bakom tömningsluckan. Om paketet inte kan levereras kommer det att hängas i påse utanpå din postlåda eller på din dörr, eller levereras till närmaste ombud beroende på avsändarens val av tjänst. Piloten startar i slutet av januari och pågår till sommaren 2023 för att sedan utvärderas. Brevbäraren får en digital engångs-access till ditt Inside the Box-lås, för att kunna låsa upp och låsa.

Frågor och svar

Brevbäraren får en digital engångs-access till ditt Inside the Box-lås, en gång per dag. Detta sker automatiskt för alla med ett Inside the Box-lås på Lidingö. Accessen kan endast användas av brevbäraren  under ordinarie tidsfönster för utdelning.

Dina paket kommer ha samma leveranskostnad som tidigare, du kommer alltså inte behöva betala någonting extra för att få paket inlåsta och säkra i din brevlåda.

Nej, paket som beställs  till ombudet levereras inte av brevbäraren, oavsett storlek. Därför är det viktigt att välja postlådan som leveransplats när du e-handlar och vill få paketet levererat bakom ditt Inside the Box lås.

Inside the Box och PostNord kommer att göra en gemensam utvärdering sommaren 2023. Är samarbetet framgångsrikt har vi för avsikt att fortsätta.

Kontakta support@insidethebox.se efter köp om du inte vill att PostNord får tillgång till din brevlåda.