Från en Lidingöbo till en annan, ett gratis Inside The Box-lås.

Inside the Box smart brevlådelås

Med Inside The Box låset förvandlas din brevlåda till en smart brevlåda. Med en smart brevlåda kan utvalda bud låsa in paket och returer skickas från brevlådan, som en egen paketbox hemma i din trädgård. Tack vare din bekanta kan du nu beställa låset helt kostnadsfritt, med gratis installation. Ordinarie pris 799kr.

Erbjudandet gäller vid ett köptillfälle och kan endast utnyttjas av boende på Lidingö. Erbjudandet är giltigt till och med 31/1-23.

Läs mer om låset.

Beställ lås

Transportörer på Lidingö

Pilotnyhet! Läs mer.

Ta emot och skicka paket direkt från brevlådan!

Med Inside The Box låset förvandlas din brevlåda till en smart brevlåda. Med en smart brevlåda kan utvalda bud låsa in paket och returer skickas från brevlådan, som en egen paketbox hemma i din trädgård. Tack vare din bekanta kan du nu beställa låset helt kostnadsfritt, med gratis installation. Ordinarie pris 799kr.

Erbjudandet gäller vid ett köptillfälle och kan endast utnyttjas av boende på Lidingö. Erbjudandet är giltigt till och med 31/1-23.

Läs mer om låset.

BESTÄLL GRATIS

Transportörer på Lidingö

Pilotnyhet! Läs mer.

Vi arbetar kontinuerligt för att du och dina grannar ska kunna få välja bland ännu fler möjligheter, e-handlare och transportörer. Och ju fler ni är som är med, desto bättre lösningar kommer vi kunna erbjuda.

Inside The Box-låset

Inside The Box smarta brevlådelås är en svensk patenterad uppfinning och världens första och enda fristående digitala brevlådelås! Med Inside The Box låset förvandlas din brevlåda till en smart brevlåda. Med ett lås från Inside The Box kan budet leverera paket via den så kallade tömningsluckan.

Du kan välja att öppna brevlådan via vår app, med nyckel eller genom att knacka på luckan tre gånger med mobilen i fickan. Du kan dessutom dela access med vem du vill, superenkelt.

Gör vardagen och e-handlande enklare och säkrare, med en smart brevlåda.

När du e-handlar får du antingen Inside The Box som leveransalternativ i kassan eller så anger du leverans i brevlådan i samband med att du ger leveransinstruktioner. Budet som ska leverera ditt paket får då en engångsaccess till din brevlåda för att kunna öppna och låsa brevlådan.

När du öppnar Inside The Box-appen, så klickar du beställ retur och skannar av returpacksedeln. Du får sedan en bekräftelse på att returpacksedeln är ok, därefter lägger du in varan i brevlådan och väntar på att budet hämtar upp det.

Du måste ha Inside The Box-appen för att kunna använda låsets smarta funktioner. Låset känner av när din mobil är i närheten och kopplar då upp sig via bluetooth. När Bluetooth är anslutet kan du knacka för att öppna brevlådan.

Ordinarie pris för låset är 799kr. När du har köpt låset tillkommer inga löpande kostnader eller abonnemang.

Fraktpriset till brevlådan är samma som vid vanlig hemleverans. Leveransen blir alltså inte dyrare.

När du genomför ett köp hos till exempel Apotea görs en sökning i Inside The Box kundregister. Om du finns i vårt register ger Apotea dig Inside The Box (tillsammans med budet Premo) som leveransalternativ.

Samma sak sker om du valt leverans med exempelvis DHL, då gör DHL en slagning mot vårt register för att kolla om du kan få paketet inlåst i brevlådan.

Batteriet räcker i minst ett år. Batterier ingår i köpet och du får en påminnelse i appen när det är dags att byta batterierna.

Smart lås -
bara fördelar!

  • Inlåsta paket
  • Returer via brevlådan
  • Behåll nuvarande brevlåda
  • Ingen nyckel behövs
  • Dela access
  • Motverka risk för ID-kapning
  • Inget abonnemang
  • Inga dolda kostnader

Nyhet! Nu kan brevbäraren låsa in paket i din brevlåda

Tack vare ditt Inside the Box-lås kan PostNords brevbärare leverera paket i din postlåda. Från och med slutet av januari kan PostNords brevbärare låsa upp och låsa den stora tömningsluckan, för att leverera paket som inte får plats i brevinkastet.

Alla paket du beställer till postlådan som är för stora för brevinkastet, levereras inlåst bakom tömningsluckan. Om paketet inte kan levereras kommer det att hängas i påse utanpå din postlåda eller på din dörr, eller levereras till närmaste ombud beroende på avsändarens val av tjänst. Piloten startar i slutet av januari och pågår till sommaren 2023 för att sedan utvärderas. Brevbäraren får en digital engångs-access till ditt Inside the Box-lås, för att kunna låsa upp och låsa.

Frågor och svar

Brevbäraren får en digital engångs-access till ditt Inside the Box-lås, en gång per dag. Detta sker automatiskt för alla med ett Inside the Box-lås på Lidingö. Accessen kan endast användas av brevbäraren  under ordinarie tidsfönster för utdelning.

Dina paket kommer ha samma leveranskostnad som tidigare, du kommer alltså inte behöva betala någonting extra för att få paket inlåsta och säkra i din brevlåda.

Nej, paket som beställs  till ombudet levereras inte av brevbäraren, oavsett storlek. Därför är det viktigt att välja postlådan som leveransplats när du e-handlar och vill få paketet levererat bakom ditt Inside the Box lås.

Inside the Box och PostNord kommer att göra en gemensam utvärdering sommaren 2023. Är samarbetet framgångsrikt har vi för avsikt att fortsätta.

Kontakta support@insidethebox.se efter köp om du inte vill att PostNord får tillgång till din brevlåda.