Teknikveckan: Vi testar en lite smartare brevlåda för hemmet

12 februari 2022

För ett tag sedan fick jag upp ögonen för ett lite smartare lås till din brevlåda och jag fick för någon vecka ett mejl med lite mer information om detta. Det är produkten “Inside The Box” som är ett lås för din brevlåda som monteras på insidan av luckan och via en app får du lite fler möjligheter att hantera dina paket.

När låset väl var monterat på min brevlåda kunde det roliga börja. Tidigare handlade det om att komma hem, gå in och hämta nyckeln till brevlådan, gå ut och låsa upp och sedan låsa, gå in igen och hänga tillbaka nyckeln.

Efter att ha använt mig av Inside The Box någon veckas tid nu så är det enkelt att stanna till vid brevlådan, knacka på denna och öppna och ta ut inkommen post. Luckan till brevlådan stängs och låses automatiskt.

Ju mindre resor till och från ombuden är bättre för alla inblandade och inte minst miljön.