1. Installera låset på din brevlåda

2. Ladda ner appen och skapa ett konto.

3. Aktivera låset i appen.

1. Installera låset på din brevlåda

2. Ladda ner appen och skapa ett konto.

3. Aktivera låset i appen.

När du aktiverat låset finns Inside The Box automatiskt som fraktval hos utvalda e-handlare

När du handlar hos exempelvis Apotea, Delitea, Babyland och Widforss så dykter Inside The Box upp som leveransalternativ i kassan.

I appen kan du se exakt vad som finns i ditt område, följa dina paket och beställa returupphämtningar.

Ju fler i ditt område som har ett smart lås från Inside The Box desto fler transportörer och tjänster kan vi aktivera för dig och dina grannar.

Se erbjudanden i ditt område

I appen kan du se exakt vad som finns i ditt område, följa dina paket och beställa returupphämtningar.

Ju fler i ditt område som har ett smart lås från Inside The Box desto fler transportörer och tjänster kan vi aktivera för dig och dina grannar.

Se erbjudanden i ditt område

Vanliga frågor

Här hittar du svaret på våra vanligaste frågor. Om du inte hittar svar på det du söker, kontakta gärna oss på sales@insidethebox.se.

Smart öppning

Lås upp brevlådan genom att knacka tre gånger på luckan eller med ett tryck i telefonen, slipp nyckel.

Endast när en telefon med access till låset är ansluten går det att knacka för att öppna. Anslutningen sker automatiskt när telefonen befinner sig inom räckvidd för Bluetooth.

Nej du väljer själv hur du vill öppna brevlådan. Förutom knackning kan du välja att öppna via appen, eller med nyckel.

Ja och nej. Du kan lämna låset i “alltid-öppet läge”, men vid paketleverans kommer budet att låsa din låda efter att paketet lämnats inuti lådan.

Du kan öppna med nyckel. Nyckel är din säkerhet om batteriet skulle ta slut.

Se vilka alternativ som finns för att öppna brevlådan:

Du delar enkelt access via Inside The Box appen, välj mellan engångs-, tillfällig-, eller tillsvidare access.

Paketleverans

Trött på att åka till ombud, att vänta hemma och att få paket levererade utanför brevlådan? Nu kan du få paket inlåsta i din brevlåda. Dina leveranser ligger säkra i din brevlåda tills du kan hämta.

Beroende på vart du bor kan utbudet av tjänster och anslutna bud variera.

Hur ser det ut i mitt område?

När du väljer Inside The Box som leveransalternativ skapas en engångsaccess till ditt lås hos budet. De kan då låsa upp din låda, lägga in paketet och sedan låsa. Accessen förbrukas därefter och paketet ligger skyddat från stöld och vattenskada.

Det tillkommer ingen extra kostnad för att få paket inlåsta. Det finns däremot andra typer av tjänster kopplade till låset som kostar extra, såsom att skicka paket eller slipa knivar.

Det ser olika ut beroende på vilken transportör du väljer, antingen dyker Inside the Box upp som leveransalternativ i checkouten, eller så väljer du det när du ger instruktioner till budet (DHL).

Låset

Inside The Box-låset är framtaget av några av Sveriges främsta ingenjörer och fick svenskt patent 2021.

Du köper låset till en engångskostnad, att använda låsets smarta öppning och dela access kommer alltid vara gratis. I dagsläget kostar det ingenting extra att få paket inlåsta. Att få paket upphämtade från lådan medför en upphämtningskostnad.

Se mitt pris

Telefonens anslutning till låset sker via Bluetooth. När du är ansluten till låset kan du använda alla de smarta funktionerna.

Låset drivs av 4 st AAA batterier som ger ström till en elektrisk motor som skjuter en låssprint upp och ned.

När du låser upp trycker motorn ner sprinten, och vredet går att vrida. Efter 10 sek åker sprinten upp igen och så fort du stänger luckan och vrider om hakar sprinten i vredet och luckan är låst.

I Inside The Box-låset, jämfört med ett traditionellt brevlådelås, är det färre delar som är rörliga eftersom upplåsningen är digital. Detta gör att risken för att det fryser minskar.

På traditionella lås är det oftast nyckelhålet/huset som fryser vilket hindrar upplåsning med nyckel. Detta är inte ett problem med Inside The Box-låset om man låser upp genom att knacka eller med appen.

Vi använder även ett låsfett som är av högre kvalité och tål kallare väder än vanligt.

Det ingår fyra batterier. Batterierna har en livslängd på ett år, men efter test uppe i Luleå (lång och kall vinter) har vi sett att de kan hålla betydligt längre än så.

Du får ett meddelande i appen när det är dags att byta batterierna.

Paket från lådan

Med ett lås från Inside The Box så kan du även skicka paket från din brevlåda. Har du returer i hallen som ska till ombudet? Skicka dessa direkt från lådan. Ska du skicka ett paket till farmor? Skicka det direkt från brevlådan.

För att skicka retur via brevlådan så behöver du en retursedel från Postnord eller DHL. Du skannar din retursedel via appen, betalar med swish och lägger paketet i brevlådan så hämtas det upp och körs till e-handlaren.

Du kan skicka paket till andra Inside the Box användare. Du packar det du vill skicka i ett valfritt emballage, bokar upphämtning i appen och lägger ut i brevlådan.

Installation

Inside The Box låset är enkelt att installera, skulle du behöva hjälp så finns vi här för att hjälpa dig.

Om du har en brevlåda med låsbar lucka så kommer Inside The Box-låset med största sannolikhet passa, låset är designat för att passa så många olika lådor som möjligt.

Undantaget är om din lucka är välvd/böjd/rund, då kommer låset inte passa.

Skicka ett meddelande till sales@insidethebox.se om du är osäker på om låset passar just din låda, så hjälper vi dig!

Nästan alltid går det att lösa på ett eller annat sätt. Ibland kan man behöva modifiera lådan/regeln för att få låset att passa. Kontakta sales@insidethebox.se om du behöver hjälp.

I annat fall kan du returnera låset till oss och få full återbetalning.

Kontakta oss

Hittar du inte svar på din fundering? Skicka ett meddelande till oss!