Att e-handla har aldrig varit smidigare

Med Inside the box smarta brevlådelås kan du få paketleveranser direkt till din låsta brevlåda. Du slipper vänta hemma eller åka till ombud. Vill du göra en retur? Då är det bara att scanna fraktsedeln i appen och sen lägga paketet i din brevlåda. Låt oss ta hand om krånglet, så kan du ägna dig åt det härliga i livet.

”Under resans gång har ingenting lämnats
åt slumpen och idag kan vi erbjuda en app och ett brevlådelås som är utvecklade av Sveriges främsta ingenjörer inom säkerhet, låsmekanik och kryptering."

När vi startade år 2018 arbetade vi dagar och nätter i ett garage för att utveckla marknadens smartaste lösning för paketleveranser. Vi ville ta tillvara på möjligheten att majoriteten av de svenska markstående brevlådorna redan hade en lucka där paketleveranser skulle få plats – om budet eller brevbäraren bara kunde få access till låset! Vår lösning skulle underlätta människors vardag och samtidigt göra en skillnad för miljön.

Under resans gång har ingenting lämnats åt slumpen och idag kan vi erbjuda en app och ett brevlådelås som är utvecklade av Sveriges främsta ingenjörer inom säkerhet, låsmekanik och kryptering.

Hoppas du och dina grannar vill följa med på resan! Och ju fler ni är, desto bättre för miljön.

Vill du veta mer?

HÖR AV DIG TILL OSS HÄR

Vill du jobba hos oss?

SKICKA DIN ANSÖKAN HÄR

Våra partners

Vi har ett nära samarbete med landets största och mest omtyckta aktörer inom e-handel och leverans. Det gör att du kan få, eller returnera, ditt paket direkt från din låsta brevlåda.

Vi arbetar kontinuerligt för att du och dina grannar ska kunna få välja bland ännu fler möjligheter, e-handlare och transportörer. Och ju fler ni är som är med, desto bättre lösningar kommer vi kunna erbjuda.

Hoppa på tåget och häng med på resan mot en smartare vardag!

Se våra produkterLäs mer om låset