Mitt i: Nytt lås gör din dumma brevlåda smart

15 sep 2021

Allt fler köper varor via nätet och det finns en uppsjö av olika leverantörer. Nu kommer en ny uppstickare som förvandlar din brevlåda till en paketbox. –  Med vårt lås blir din postlåda en smart låda, säger Christian Nilsson, Järfällabo och grundare.

Om du brukar beställa varor på nätet har det säkert blivit några vändor till postombudet. För att bespara villaägarna alla resor har Järfällabon Christian Nilssons företag “Inside the Box” uppfunnit ett lås som förvandlar din brevlåda till en smart paketbox.

– Med vårt lås blir din postlåda en smart låda som kopplas upp mot bluetooth.

Poängen med det här, enligt Christian Nilsson, är att paket både kan lämnas och hämtas i din egen brevlåda. Har du ett par skor som inte passar kan du skriva ut en returlapp och lägga den i brevlådan så hämtar brevbäraren upp den.