Slipa knivar – via brevlådan

Samarbete mellan Inside The Box och slipkliniken – nu kan du slipa dina knivar via brevlådan. Att behöva gå till ombud och köa för att skicka in en kniv för slipning är någonting våra kunder gärna slipper och vore därför perfekt att kunna göra via den låsta lådan.

Slipkliniken har funnits sedan 1951 och har varit i familjen Hellergårds regi sedan 70-talet. Det började på Kungsholmen där företagets grundare Johnny fick allt fler nöjda kunder i Stockholms restaurangvärld. Något var speciellt med sättet de slipade knivarna. Ett recept som han hållit hemligt i alla år, där vissa slipmoment gör stor skillnad och som de håller för sig själva.

För att slipa knivar beställer du knivskydd via Inside The Box appen, du kan även läsa mer om samarbetet, hur det fungerar och pris i när du klickar på slipa knivar-ikonen i appen.