Dagens Logistik: Villaägarna och Inside The Box rullar ut smarta brevlådor

3 okt 2022

Inside The Box säljer smarta brevlådelås som gör det möjligt för villaägare att tryggt ta emot e-handelspaket i brevlådan. Nu krokar man arm med föreningen Villaägarna nationellt, för att nå ut till kunderna.

Sedan Inside The Box start har lokala villaägareföreningar varit en av grundstenarna för att nå ut till husägare i nya områden. Därför är det nya samarbetet med föreningen Villaägarnas nationellt viktig för att nå ut.

– Villaägarna är den perfekta partnern för oss på Inside The Box. De ger oss en kraft att nå ut med ett budskap som de flesta vill ta del av. Vår utmaning idag är att nå hushållen på ett trovärdigt och naturligt sätt, när det väl är gjort är saken oftast klar. De flesta som vi når ut till vill ha ett smart lås till brevlådan, det ser vi i de områden där vi redan finns, kommenterar Malin Warodell, Marknadschef på Inside The Box.

– Villaägare kan genom att enkelt byta brevlådelås få den bästa lösningen för paketleveranser. De behöver inte vänta hemma på paket utan kan låta hemleveranser hamna i brevlådan och får mer tid över till annat. På så sätt kan brevlådan på nytt få en viktig plats i hemmet, ger våra medlemmar och deras område färre onödiga transporter och mindre bullriga områden, kommenterar Marcus Lindström, chef för medlemsförmåner på Villaägarna.