teknik i fokus-logga

Leverans via brevlådan med Inside the Box smarta lås

“Själva monteringen var riktigt simpel. Där jag bor fanns det också möjligt att beställa installation och få den installerad men jag tyckte det såg så enkelt ut, vilket det var, så jag fixade det själv. Nedan är verktygen jag behövde men mycket klarade man med det som följde med.”

“Utöver denna tidsvinst i vardagspusslet så finns det flera tjänster som du får tillgång till via låset. Jag har testa en av dem också vilket var knivslipning. Det gick otroligt smidigt, jag beställde via appen och fick hem ett kuvert som jag skulle lägga knivarna i. Både beställningen och betaltransaktionen sköttes via Inside the Box app. I kuvertet fanns knivskydd som jag la in mina knivar i och la tillbaka i kuvertet. Via Inside the Box app fick jag också ett ID-nummer som jag skrev på knivpåsen samt datum när jag skulle lägga den i brevlådan. Sedan la jag in det i brevlådan, såg till att det var låst, ett bud kom och hämtade upp, knivbolaget slipade knivarna och sen kom de tillbaka till min låsta brevlåda någon dag senare. Tror hela processen tog 2 dagar bara, otroligt smidigt. Nu när jag också har knivpåsen och knivskydden, så kan de återanvändas nästa gång jag vill slipa så det går ännu smidigare.”

Läs hela artikeln här