automatiserar.se logga

Skydda posten med digitalt lås till brevlådan

 

“Sommaren är här och det leder till att posten bli liggande några dagar extra i brevlådan i värsta fall. I dagens samhälle så innebär det en ökad risk för stöld eller att lådan blir full. Nu är en stor del av det vi strävar efter på bloggen att göra hemmet både smartare och tryggare. Därav så nappade vi på ett erbjudande att testa ett digitalt lås till brevlådan.”

“Att just ha brevlådan så långt från huset har varit något som vi av många orsaker upplevt som frustrerande. Dels för att vi inte kan ha koll på vad som händer med lådan och innehållet… Men även att vi haft svårt att få vår hemautomation att nå ner till brevlådan. Utöver att få veta mer om låset i det här inlägget så kommer vi berätta om de regler vi lärde oss om brevlådor med.”

Läs hela inlägget här